Inzerce
DomůNovinkySlovenskou vlajku nad Veselou vztyčila Metalinda. Úchvatná, zábavná i dojemná

Slovenskou vlajku nad Veselou vztyčila Metalinda. Úchvatná, zábavná i dojemná

Téměř dvě hodiny trvající přeháňky přecházející v prudký liják, které se nad Veselou a okolím snášely přesně v době, kdy měly stovky návštěvníků mířit do perfektně připraveného sportovního areálu, včera navečer organizátorům koncertu slovenské rockové legendy do karet vůbec nehrály.

Pršet nakonec přestalo a rozlehlé prostory vyhrazené pro akci se nakonec i slušně zaplnily. Po úvodní sadě doprovodné kapely Fokus nastoupila Metalinda s mírným zpožděním, zato v plné síle.

„Na Metalindě jsme vyrostly,“ konstatují s úsměvem energicky vyhlížející fanynky z Neubuze. „ Jen jsem myslela, že budu znát více skladeb. Z mně známých, starších šlágrů tu zaznělo jen několik. Přesto jsme z vystoupení našich oblíbenců nadšené,“ dodala. Metalinda slaví na aktuálním turné třicet let existence, šlágrů za tři desetiletí nahrála bezpočet a těžko je kdy „našlape“ do playlistu jednoho koncertu.

„Na plný plyn a na plnú lásku,“ název jednoho ze songů jakoby symbolicky provázel celý koncert. Ano, hity jako Víno-Pizza-Makarony, Zaľúbená žaba, Slnko svieti nám,  Jágo, Otčenáš či Jan Ámos a mnoho dalších, hrála Metalinda s opravdovou láskou k hudbě a publiku i na plný plyn!

HLavní partneři