Inzerce
DomůSlušoviceDen otevřených dveří v TNS SERVIS. Slušovická firma se rozvíjí víc jak...

Den otevřených dveří v TNS SERVIS. Slušovická firma se rozvíjí víc jak tři desítky let

TNS SERVIS spolu s dceřinými společnostmi ZLÍN ROBOTICS a ENBOS uspořádal v tradičním slušovickém areálu firmy Den otevřených dveří. Akce, na kterou se všichni těšili měla sice velkého konkurenta v podobě semifinále hokejového mistrovství, ale v “téensku” jsou na řešení nenadálých situací zvyklí a tak v předvečer konání akce zajistili projekční plátno a událost byla rázem bohatší o další atrakci.

Návštěvníci měli možnost prohlédnout si provozy třech výrobních hal. Mnoho z nich se zájmem sledovalo nejen různé poloautomatické i plně automatizované linky, ale i roboty či 3D tiskárnu.

A zatímco uvnitř to bylo o práci resp. představení výrobních procesů a ukázkách moderních pracovišť, venku na slunci byla připravena jen a jen zábava i dobré jídlo a pití. Zaměstnanci a jejich rodinní příslušníci měli možnost absolvovat Cestu kolem světa. Čekal je na ní workshop jiu-jitsu, závodní simulátor, workshop bubnování, předvedení virtuální reality, airbrush tetování a mnoho dalšího. Den otevřených dveří dopadl zdárně, nakonec stejně jako sobotní hokejové semifinále se Švédy i následně i nedělní finále!

TNS SERVIS je moderní česká firma s více jak 30letou tradicí

TNS SERVIS je profesionální smluvní výrobce přesných mechanických a elektromechanických sestav a výrobků. Ročně jich do celého světa dodává přes 25 mil. kusů. Obsluhuje zákazníky z elektronického, světelného a automobilového průmyslu.

Fotogalerie

HLavní partneři