Inzerce
DomůNovinkyOlga Lounová přijela k nám domů. A zazářila

Olga Lounová přijela k nám domů. A zazářila

Slušovice – Nejen fanoušci Olgy Lounové se včera dočkali. V kraji „kde závodnička stojí v každé druhé garáži“ má rally závodnice, ale především zpěvačka, herečka a moderátorka bezpočet obdivovatelů. Včera se představila v Nové sokolovně na pódiu a s mikrofonem. S kapelou v rámci akustického koncertu „K Vám domů“ zazářila.

„Vánoční koncert Olgy Lounové vznikl jaksi spontánně a na poslední chvíli,“ popsal krátce po vydařeném koncertu Antonín Novák ze spolupořádajícího Nadačního fondu pro rozvoj a podporu Slušovic. „Celou tuto akci zaštítila společnost Integra, výrobní družstvo ze Zlína, jmenovitě její předseda pan Nesvadba. Tímto mu moc děkuji za podporu celé události. Samozřejmě musím poděkovat posluchačům a fanouškům zde, ve vyprodané sokolovně. Atmosféru vytvořili báječnou,“ dodal.

Atmosféru však ten večer „udělala“ především sama Olga Lounová. Její energické vystoupení nedalo posluchačům téměř dvě hodiny odpočinout. V průběhu večera zazněly nejen nejznámější hity jako Gynekolog amatér, oblíbená píseň Osoba blízká nebo pomalejší šlágr s názvem K výškám. Olga přidala také balady či koledy, vystřihla si kousek lidovky… Když na pódium přizvala kompletně všechny dětské účastníky z publika, aby jim věnovala chvíli slávy při společné interpretaci „Lásky v housce“, nebylo pochyb, že je název turné „K Vám domů“ trefný. Olga Lounová přijela k posluchačům opravdu „až domů“. Jistě zůstane i v jejich srdcích.

Po skončení pokračovaly srdečné chvíle autogramiádou. Fotografie z této autogramiády zde na našem Facebooku

HLavní partneři