Obecně je vnímaná grilovací sezona někdy po babím létu za ukončenou. To neplatí pro slušovické zástupce věhlasné značky grilů Biggreenegg. Venkovní grilovačku totiž vystřihli na své centrále u dostihové dráhy o prvním adventním víkendu!
„Začali jsme jak jinak předkrmy, “ popsal úvod gastroakce Lukáš Čala ze zdejšího zastoupení značky. „Zauzená treska se sezamovým semínkem či zagrilovaná kuřecí srdíčka v barbecue omáčce byly krásným navnaděním chuťových pohárků klientů BGE, které jsme pozvali, abychom jim představili různé postupy grilování,“ dodal.
Hlavní chod? Argentinský T-bone steak, australská pikanha i kančí plec
Jako hlavní chod se připravoval argentinský T-bone steak, následovala špičková australská hovězí picahna od společnosti Terrys a taky zauzená kančí plec s kostí.
Závěr zdařilé akce si účastníci zpestřili zauzeným zákuskem ke kávě.