Inzerce
DomůVizoviceDDM Zvonek nabízí ve Vizovicích volná místa v zájmových kroužcích

DDM Zvonek nabízí ve Vizovicích volná místa v zájmových kroužcích

DDM Zvonek ve Vizovicích s radostí oznamuje, že má ještě volná místa v našich zájmových kroužcích! Nabízíme pestrou škálu aktivit, které rozvíjejí kreativitu, znalosti a dovednosti dětí. Pojďte se s námi podívat na naše nové a zajímavé kroužky!

Zábavná příroda

V kroužku Zábavná příroda se děti zábavnými pokusy dozvědí více o fascinujícím světě přírody. S využitím mikroskopu, chemické laboratoře a dalších zábavných aktivit se děti ponoří do tajů přírodních jevů a objeví, jak funguje okolní svět.

Sing Together

Novinkou tohoto školního roku je kroužek zpěvu SING TOGETHER. V tomto kroužku si zažijete kouzlo skupinového zpěvu a naučíte se moderní trendy písně. Budeme zpívat oblíbené hity, včetně anglických písniček a známých melodií z Disney pohádek, jako je „Nezačínej s tím Brunem“ z Encanto. Naučíme se správně dýchat, jak držet tělo a jak s jistotou vystupovat před publikem. Přijďte se bavit a rozvíjet svůj hlas!

DIGItechnika

Pokud vaše dítě miluje technologie, pak je kroužek DIGItechnika ideální volbou! Děti se ponoří do světa moderních technologií a zábavy s Apple Pencil a tablety, kde se naučí základy digitálního kreslení, designu a umělé inteligence. Čekají na ně herní zážitky s Xboxem a Kinectem, virtuální realita a robot Ozobot, který jim přiblíží základy programování a robotiky. Tento kroužek je skvělou příležitostí, jak se hravou formou seznámit s novými technologiemi.

Dramaťák

Vstupte do světa fantazie a tvořivosti s kroužkem DRAMÁŤÁK! Tento kroužek nabízí vzrušení z divadelního světa, kde se děti naučí základy herectví, improvizace a správného vyjadřování. Přijďte objevovat nové role, rozvíjet svůj talent a užít si spoustu zábavy v přátelské atmosféře!

Keramický kroužek pro dospělé

Máte rádi kreativní tvorbu a toužíte si odpočinout od každodenního shonu? Přijďte se k nám připojit do keramického kroužku pro dospělé v DDM Zvonek! Tento kurz je ideální pro začátečníky i pokročilé, kteří chtějí rozvíjet svou kreativitu a naučit se nové techniky práce s hlínou.

Co vás čeká? Seznámíte se s různými technikami modelování a tvoření z hlíny, vyzkoušíte práci na hrnčířském kruhu a naučíte se glazování. Nabízíme individuální přístup a možnost tvořit dle vaší fantazie. Nemusíte mít žádné předchozí zkušenosti.

Kurzy probíhají pravidelně 1x za 14 dní a poskytují skvělou příležitost nejen pro tvoření, ale i pro relaxaci a odreagování se v příjemném kolektivu. 

Přijďte se bavit a rozvíjet své dovednosti v DDM Zvonek!

Neváhejte a přihlaste se do některého z našich kroužků. Těšíme se na vás v DDM Zvonek!

V říjnu 2024 nabízí DDM Zvonek z Vizovic řadu zajímavých akcí pro děti i dospělé.


Program zahrnuje rozmanité akce, které podporují kreativitu, lásku k hudbě a volnočasové aktivity. Zde je přehled některých plánovaných událostí.

Hudební odpoledne (20.10.2024, 14-17h)

Milovníci hudby jsou zváni do DDM Zvonek na hudební odpoledne. Účastníci si mohou zazpívat na karaoke, nahrávat jednoduché cover písničky, hrát na různé hudební nástroje nebo si jen zazpívat do mikrofonu. 

Podzimní prázdniny ve Zvonku (29. a 30.10.2024)

Děti mohou zažít dobrodružství během podzimních prázdnin v DDM Zvonek. S průvodcem strašákem Emilem budou pátrat po ukradené kouzelné hůlce, která může mít moc změnit celý svět. Program je plný her, zábavy a napětí, a zahrnuje i stravování, dopravu a vstupy.

Přihlaste své děti na nezapomenutelné dobrodružství! 

Každý den od 7:00 do 16:00 hodin v DDM Zvonek. 

Akce DDM Zvonek nabízejí nejen vzdělávání a rozvoj dovedností, ale také mnoho zábavy a příležitostí pro společné aktivity s přáteli. Více informací a možnost přihlášení naleznete na webu www.ddmzvonek.cz.

Připravujeme pro Vás STRAŠIDELNÝ MĚSÍC 

Strašidelný měsíc (29.10.- 23.11.2024)

Během celého strašidelného měsíce se můžete těšit na tematické akce nejen v DDM Zvonek, ale také v Městské knihovně Vizovice nebo Kině Vizovice. Aktivity se nesou v duchu podzimu a Halloweenu. Netopýr, jako symbol strašidelnosti, označuje, že program bude plný strašidelných zážitků. Sbírejte s NETOPÝREM razítka a můžete celý měsíc soutěžit o krásné ceny. 

HLavní partneři