- akce již proběhla.
Velikonoční menu pod Rablinů

A zase po roce již jsou tu opět Velikonoce a s nimi i naše čtyřchodové menu! Neváhejte a včasně si rezervujte svou porci…
A samozřejmě se můžete těšit i na zelený pivní speciál, ten bude na čepu už od Zeleného čtvrtka (negarantujeme celý víkend, i když jsme si objednali zásoby většinou je rychle fuč).
Velikonoční menu
Předkrm
Paštika z drůbežích jatýrek s opečenou bylinkovou bagetkou
Polévka
Krém z cukrového hrášku se smetanou a krutony
Hlavní chod
1: Grilované kuřecí prso Supreme, tagliatelle s pestem z
medvědího česneku
2: Pečené králičí stehno na zelenině a česneku,
vařené malé brambory s máslem a cibulkou
Dezert
Kynutý koláček s rebarborou, jahodami a drobenkou
444,-
Nutná rezervace na tel. čísle +420 608 608 101

















