Inzerce
DomůVizovice55. Vizovické Trnkobraní přineslo dva dny skvělé muziky i nový český rekord...

55. Vizovické Trnkobraní přineslo dva dny skvělé muziky i nový český rekord v pojídání švestkových knedlíků

Jubilejní 55. Vizovické Trnkobraní hostil v pátek a sobotu areál likérky Rudolf Jelínek. Páteční program nabídnul na dvou pódiích koncerty kapel Rybičky 48, No Name či zpěváka Pokáče, Desmod, Visací zámek, Fleret nebo Reflexy.

V sobotu si návštěvníci užili skupiny Divokej Bill, Tublatanku, Tomáše Kluse nebo Vypsanou Fixu. Dál vystoupili Anna K., Xindl X nebo O5 a Radeček.

Program druhého dne návštěvníkům odpoledne nabídnul i divadelní stage se stand-up vystoupeními Na stojáka! oblíbených komiků Tomáše Matonohy, Lukáše Pavláska a Karla Hynka, ta byla proložena vystoupeními folklorního souboru Vizovjánek.

V horku, které po oba dny panovalo, přišla vhod novinka letošního festivalu. Trnkobraní letos nově návštěvníkům nabídlo travnatou odpočinkovou zónu a zastřešená sezení přímo v areálu. Tu fanoušci velmi ocenili a především v sobotu tady bylo hodně plno!

Na Vizovickém Trnkobraní nemohla chybět každoroční soutěž v pojídání švestkových knedlíků . Mezi deseti účastníky opět dominoval Ostravák Radim Dvořáček, který za hodinu dokázal sníst 228 knedlíků a pokořil tak svůj rekord z roku 2022.

Po dekorování vítězů knedlíkové soutěže proběhlo v sobotu i vyhlášení 22. Jelínkova vizovického koštu – soutěže destilátů pocházejících z tzv. pěstitelského pálení. Absolutní vítězství na letošním ročníku koštu získala paní Libuše Labancová z Prostějova.

Pátek na 55. Vizovickém Trnkobraní

Sobota na 55. Vizovickém Trnkobraní

HLavní partneři