Inzerce
DomůNovinkySedmnáctá Tour de Beer. Teplotní šok nevadil, jelo 500 cyklistů

Sedmnáctá Tour de Beer. Teplotní šok nevadil, jelo 500 cyklistů

Teplotní sešup o 20 stupňů neodradil od účasti na legendární nesoutěžní cyklistické akci přesně 498 milovníků sportu, přírody, recese, dobrého jídla a pití. Na večerním slosování se zábavou a tradičně velkolepým ohňostrojem Vaška Bednaříka se jako obvykle předávaly hodnotné ceny. Tu první, značkové horské kolo, věnované firmou CYKLOSPORT VIZOVICE – CYKLOSPORT SLAVIČÍN, si domů odvezl Mirek Nedbálek.

I letos bylo základní podmínkou účasti na večerním slosování vyplnění takzvané Účastenky, tedy zakoupení občerstvení – limonády, zmrzliny, tatranky, rohlíku, čokolády, guláše s pěti a podobně – na jednotlivých zastávkách Tour de Beer. Po startu na Březovském hřišti se jednalo o podniky: Hrobice „U Gajdošíků“, Sud Slušovice, Pivnice Slušovice (Papučárna), Pivovar Vraník v Trnavě, Všemina hospůdka „U Fojtů“, Hošťálková „Zámecká vinárna“, Kašava „Cukrárna u Šarmanů“, Lukov Penzion „Na Pivovaře“, Hvozdná restaurace „Osmek“, Veselá „Veselanka“. Cíl byl samozřejmě opět na Březové.

Kromě hlavní ceny v podobě značkového horského kola se ve slavnostní loterii hrálo o mnoho dalších velkých cen – druhý v pořadí si odvezl sekačku věnovanou firmou HESTAV, vyhrávající na třetím místě se radovala ze Smart TV HYUNDAI, vyhrávaly se tady sudy piva, potěšil i dort s logem Tour de Beer od kašavské cukrárny U Šarmanů. Jednu podstatnou výhru ovšem bralo všech pět set účastníků akce. Zážitek a radost ze společné jízdy napříč domovským krajem měli na Tour de Beer – Memoriálu Karla Hefky už posedmnácté všichni.

HLavní partneři