Inzerce
DomůJasennáProdej bytu 2+1 v obci Jasenná

Prodej bytu 2+1 v obci Jasenná

Inzerce

  • Dispozice 2+1
  • rozloha 54 m2
  • Cihlový bytový dům
  • menší garáž / dílna / sklad

Popis:

Nově vám nabízíme prostorný byt k prodeji, s dispozicí 2+1 a celkovou výměrou 54 m2. Nachází se hned v prvním patře bytového domu v klidné obci Jasenná. Tato sympatická 2+1 na prodej nabízí zájemcům ideální zázemí pro komfortní bydlení v oblíbené lokalitě na trase mezi většími městy – viz níže – a je zcela obklopena krásnou valašskou přírodou. Pojďme si tedy tuto příležitost v podobě nemovitosti na prodej představit podrobněji! Rozhodně za to stojí, jak brzy uvidíte.

Interiér bytu je světlý a velmi dobře udržovaný. Sestává ze dvou prostorných pokojů a kuchyně, která hospodyňkám poskytne dostatek prostoru a komfortu jak pro přípravu domácích jídel, tak pro jídelní kout, aby bylo kde si jídlo vychutnat. Samostatná koupelna je ve velmi dobrém stavu a toaleta, která se nachází v oddělené místnosti, je čistá a plně funkční. Oba obytné pokoje jsou světlé, prostorné, a hlavně nabízejí flexibilní možnosti z hlediska dalšího zařízení obývacího pokoje i ložnice přesně podle představ a osobitého vkusu nových majitelů.

Za domem je pak k dispozici ještě menší garáž, kterou lze využít především jako dílnu či sklad. Tento benefit ocení zejména domácí kutilové nebo každý, komu se budou hodit další skladovací prostory. (Zaparkovat zde můžete menší vůz.)

Lokalita obce Jasenná je tolik vyhledávaná pro svůj klid a přírodní okolí. V blízkosti naleznete základní občanskou vybavenost včetně obchodů a škol, navíc je zajištěna dobrá dopravní dostupnost do okolních měst. Jasenná se totiž nachází mezi městy Vsetínem (14 km) a Zlínem (20 km), a tak svým budoucím majitelům, kteří si tento byt 2+1 na prodej pořídí, skutečně nabízí nejen vynikající poměr ceny a výkonu, ale také značně strategickou polohu. Ať už se právě vydáte do práce, do školy či na větší nákupy, autem se všude dostanete přibližně do 20 minut! Okolní příroda navíc svádí k aktivnímu životu, procházkám a poskytuje ideální podmínky pro odpočinek i sportovní vyžití. Nechybí zde ani fotbalové hřiště či hospůdka s dobrým točeným.

Byt na prodej v Jasenné jednoznačně představuje ideální volbu pro ty z vás, kteří hledáte kvalitní bydlení v klidné oblasti mimo rušná centra. Podobné nemovitosti na prodej nemáme v nabídce zrovna na denním pořádku. Byt 2+1 na prodej nabízí velký potenciál jak pro menší rodinu, tak pro jednotlivce, kteří kromě klidného prostředí ocení také dostatek prostoru a praktické zázemí.

Chcete to vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu.

Na viděnou v Jasenné!

Cena: 1 990 000 Kč  

Fotogalerie

Adresa nemovitosti

Jasenná 18

Kontakt

HLavní partneři