Inzerce
DomůNovinkyI. ročník Country festivalu "Bundy zelený" v Zádveřicích podporuje Zlínskou onkologii

I. ročník Country festivalu „Bundy zelený“ v Zádveřicích podporuje Zlínskou onkologii

Společnost IMATECH GROUP s.r.o., ve spolupráci s firmou Jiří Křístek – OFSITO s.r.o., zakladatelem charitativního projektu „Pomáháme onkologii“, pořádají I. ročník Country festivalu „Bundy zelený“.

„Již v mládí jsem propadl country muzice a přírodě. Mým snem vždy bylo uspořádat nějaký super koncert z tohoto hudebního žánru a zároveň připomenout lidem, jak krásné je být v přírodě, vážit si jí a taky si ji trošku hlídat. Koncem roku 2017 jsem s velkou radostí vstoupil do Projektu „Pomáháme onkologii“, neboť i směr mého podnikání lze s touto tematikou spojit. Firma IMATECH GROUP je dodavatelem vakuovacích zařízení všech velikosti a nabízí možnost, jak uchovávat potraviny, a ne je vyhazovat. 155 kg potravin vyhodí ročně každý z nás, a to je opravdu hodně“, říká majitel společnosti Miroslav Duroň.

Festival „Bundy zelený“ se bude konat 11. srpna 2018 ve sportovním areálu v Zádveřicích u Zlína od 12:00 a těšit se všichni mohou na skupiny Spirituál Kvintet, Lokálku, Nezmary, Michala Tučného revival, Malina Brothers, Monogram, Semtex a Jack’s Band. Pro všechny účastníky je připraven doprovodný program, dobré jídlo, trochu pivka. Výtěžek festivalu bude převeden na konto charitativního projektu „Pomáháme onkologii„, který za tři roky působnosti zajistil více jak 1 000 000 korun pro Komplexní onkologické centrum KNTB ve Zlíně.

  • Vstupenky lze zajistit elektronicky, nebo na místech uvedených nawww.bundyzeleny.cz
  • Další informace, jak se účastnit projektu lze získat nawww.pomahameonkologii.cz
  • Přijďte si poslechnout skvělou muziku, pokecat s kamarády, a hlavně podpořit dobrou věc
  • Pro pomoc lze využít i transparentního účtu 115-3387820217/0100

HLavní partneři