Inzerce
DomůNabídka práceManipulant/ka – Cardbox Packaging Zádveřice (od roku 2025 Neubuz)

Manipulant/ka – Cardbox Packaging Zádveřice (od roku 2025 Neubuz)

Nabídka práce

Svět papírových obalů, krabiček, kelímků, víček, lžiček a dalších se sídlem v Zádveřicích (od roku 2025 v Neubuzi) hledá dalšího kolegu na pozici Manipulanta.

Co tě tady čeká

*Balení palet s hotovými výrobky na ovinovačce palet * kontrola a vychystávání zabalených palet pro logistiku * značení vychystaných palet identifikačními lístky * zápis zakázek v interním informačním systému * lisování odpadu.

Co od tebe potřebujeme:

 *Ochotu pracovat na směny (pouze tři 12-náctihodinové směny v měsíci) * zkušenosti s řízením vysokozdvižných a paletových vozíků * znalost MS Office * zájem o práci, manuální zručnost, čestnost, týmového ducha, dochvilnost a pečlivost.

Co můžeš očekávat od nás:

*Stabilitu, lidský přístup * fixně naplánované směny předem * příspěvky na Vánoce a dovolenou * týden dovolené navíc * stravenkový paušál * příspěvek na penzijní připojištění * kávu na pracovišti zdarma * příspěvek na volnočasové aktivity, tzv. cafeterii * zvýhodněné mobilní tarify * průkaz na VZV zdarma * masáže v sídle společnosti * pracoviště v Zádveřicích, od roku 2025 v nových výrobních prostorách v Neubuzi.

Nástup možný ihned

Chceš se dozvědět více?

HLavní partneři