Inzerce
DomůNovinkyVelikonoční workshop na Všemině oslavil svátky jara už počtvrté

Velikonoční workshop na Všemině oslavil svátky jara už počtvrté

Už počtvrté oslavili v Activitypark hotelu Všemina svátky jara Velikonočním workshopem. Pravda, sněhové přeháňky střídající se s chladivým sluncem moc o jaru nevypovídaly, ale uvnitř v restauraci Valaška bylo teplo a nálada byla sváteční a velikonoční.

„Vždy máme připravenu variantu venkovní i vnitřní, letos jsme, jak vidíte, kompletně všichni uvnitř, v příjemném teple restaurace Valaška, “ sdělila Andrea Jankovcová z PR oddělení všeminského hotelu. Program tak oproti venkovní verzi přišel například o umělecké řezbáře. Přesto bylo na Všemině co obdivovat a nejen děti si po celé odpoledne přišly na své. „Každoročně je tato velikonoční výstava spojena s výrobou a prodejem tradičních velikonočních řemeslných výrobků – kraslic, pomlázek, píšťalek a perníčků.“ dodala Andrea Jankovcová.

Program se konal v hotelové restauraci Valaška, v doprovodu cimbálové muziky Ocún a ostatních vystavujících prodejců. Po celou dobu workshopu mohli návštěvníci sledovat práci lidových umělců a jejich výrobky si mohli i zakoupit. Mnohé děti se také odnesly vlastní velikonoční výtvory.

HLavní partneři