Inzerce
DomůNovinky„Dostihovka“ hostila I. ročník pohárové soutěže O Pohár starosty Slušovic

„Dostihovka“ hostila I. ročník pohárové soutěže O Pohár starosty Slušovic

Krásné odpoledne plné požárního sportu zažila v druhou květnovou sobotu dostihová dráha ve Slušovicích. Slušovičtí dobrovolní hasiči zde uspořádali I. ročník pohárové soutěže O Pohár starosty města Slušovice.

Slušovští se blýskli perfektní organizací závodu. Od stanu s časomírou a profesionálním ozvučením, přes kvalitní občerstvovací zázemí až po samotné sportoviště s koberci kolem základny, to vše bylo perfektně připravené. Svým dílem přispěli i samotní provozovatelé závodiště z Občanského sdružení Dostihy Slušovice, poskytnutím prostor a v neposlední řadě úpravou travnaté plochy, ale i mnoho dalších, samozřejmě včetně Města Slušovice, které bylo samotným patronem soutěže.

V první řadě mladá hasičská generace, ale i „veteránská kategorie“ mužů na 35 let předvedly na slušovické dostihové dráze spoustu bleskových a precizních požárních útoků. Zdařilého prvního ročníku pohárové soutěže O Pohár starosty Slušovic se zúčastnilo na 50 týmů především z regionu, ale i vzdálenějších koutů, skvělou formou se blýskly slovenské týmy, které nakonec zvítězily v mužské i ženské kategorii. (Více o výsledcích soutěže na výsledkové tabuli mezi fotkami)

HLavní partneři