Inzerce
DomůNovinkyMikulášská nadílka a překážková dráha na hale ve Slušovicích

Mikulášská nadílka a překážková dráha na hale ve Slušovicích

ASPV Slušovice uspořádala pro děti z regionu Mikulášskou překážkovou dráhu s přehlídkou tanečních kroužků. Vystoupily děti z oddílů ASPV. Oddíl Rodičů dětí, malý Kontrasťáček, Kontrast starších Zumbiček, dále pak děti z MŠ Sluníčko ze Slušovic, představily se také krasobruslařky a čarodějky ze ZŠ Veselá a Mažoretky ze Slušovic a také děti ze ZŠ Neubuz.

„Celou přehlídku provázel šašek s klaunem. O čerty nebyla nouze, a nechyběli ani Mikuláš s andělem, kteří rozdávali dětem dárečky a odměny za písničku či básničku. Bufet zajistila Liba Frajtová z Cukrárny na náměstí ve Slušovicích,“ řekla portálu Horní Podřevnicko Lýdie Staroveská z ASPV Slušovice.

 Na závěr po proběhnutí překážkové dráhy dostali účastníci adventní kalendář a také výhru z bohaté tomboly.  „Všem dětem děkujeme za krásné vystoupení. Poděkování patří i přátelům slušovické Asociace sportu pro všechny, rodičům a vedoucím kroužků, kteří pomohli při organizaci této akce. Pěkné Vánoce Vám všem,“ poděkovala za ASPV Lýdie Staroveská.

HLavní partneři