Inzerce
DomůNovinkyDěláme to ve třech. S Evou Decastelo zazářili na pódiu i zedník...

Děláme to ve třech. S Evou Decastelo zazářili na pódiu i zedník či frézař z Březové

Co znamenal otazník na plakátu, který zval na přestavení Evy Decastelo a Lukáše Langmajera?

Fotky z besedy a autogramiády nalezne v závěru galerie, sdílet s přáteli je můžete i prostřednictvím našeho facebooku zde

Posilami pro sobotně-večerní  konverzační show nebyl nikdo jiný než pánové Leoš Noha (hvězda Okresního přeboru), Karel Zima (m.j. Non Plus Ultras) či Marek Holý, český herec a dabér  – držitel Ceny Thálie.

Děláme to ve třech. Jak už název napověděl, balancovalo celé vystoupení ve slušovické Sokolovně na množství dvojsmyslů, které i z banálních situací běžného rodinného, milostného, sexuálního, relaxačního i pracovního života vytvářely komediální čísla.  V průběhu večera se navíc na pódiu objevilo i několik vystupujících z publika.  A tak se například v parafrázi na legendární Ruskou ruletu objevili zedník či frézař ze Slušovicím sousední Březové. Pánové i publikum si své role Milouše Jakeše a Václava Havla dokonale užili. Svou chvíli slávy si, zdálo se, vychutnala i mladá dáma, která svou scénu „odehrála“ na rande s poněkud excentrickým mladíkem v osobě komediálně zdatného Karla Zimy.

Sobotní propojení divadla a stand up comedy možná některé návštěvníky obsahem minimálně překvapilo. Každopádně i netypický závěr, kdy místo tradičního loučení s diváky přerostlo představení v jakousi hojně navštívenou přátelskou debatu přímo na pódiu a později i v prostorách sokolovny, dal tušit, že herecká parta kolem Evy Decastelo a Lukáše Langmajera si ve Slušovicích své fanoušky našla.

HLavní partneři