Inzerce
DomůHvozdnáCyklo-team ze Hvozdné slavil. Podzimní 100večka se jela po desáté

Cyklo-team ze Hvozdné slavil. Podzimní 100večka se jela po desáté

Foto z předstartovních příprav a shrnutí

Krásné, slunečné počasí, hromada spokojených cyklistů a potěšení pořadatelé… V takovémto duchu probíhal jubilejní desátý ročník Podzimní 100večky ve Hvozdné.

Brzy ráno se cyklističtí nadšenci začali sjíždět k hospůdce u Janů, kde se nacházel nultý a zároveň stý kilometr podzimního výletu. Po nezbytných procedurách, jako byla registrace, či následné skupinové foto, se účastníci rozjeli vstříc nástrahám okolních kopců.

První část procházela blízkým okolím Zlína. Jelo se přes Lukoveček, Rackovou, Svatou vodu, Karlovice, Doubravy do Březůvek, kde měli účastníci v nohou již 50 kilometrů a kde pro ně byl připraven oběd. Po posilnění a malém odpočinku se trať pomalu přelila na Vizovickou stranu a přes Provodov, Sehrad, Vizovice, Jasennou až na Sirákov. Odsud přes Oškerovy paseky do Dešné, na Bílou Hlínu až do cíle tohoto dne, kterým byla opět Hvozdná.

I když toho měli všichni nejspíš dost, vydrželi na předávání odměn a tombolu, ze které si každý něco odnesl. Posléze se tančilo, případně diskutovalo do pozdních nočních hodin.

Co dodat? Pořadatel, Cyklo Team Hvozdná, by rád poděkoval všem zúčastněným za to, že se nenechali odradit číslovkou v názvu výletu a zvládli, každý podle svých možností, nástrahy trati.

Dík patří též všem sponzorům, bez kterých se již dnes žádná akce neobejde. A v neposlední řadě je třeba poděkovat kmenovým Členům CT Hvozdná za jejich nasazení při organizaci. Teď již zbývá jen dodat, že se můžeme těšit na další ročník, kterým načneme další desítku.

Neshledanou za rok! Za CykloTeam Hvozdná Petr Maštalíř

HLavní partneři