Inzerce
DomůNovinkyVeselská prvosenka jarní a skřivánek. Apríl ve znamení recitace i zpěvu

Veselská prvosenka jarní a skřivánek. Apríl ve znamení recitace i zpěvu

V pátek 1. dubna se ve Veselé sešli žáci základních škol ze Všeminy, Neubuzi a samozřejmě té domácí, veselské ke každoročnímu porovnání výkonů žáků všech ročníků v recitaci a ve zpěvu.
V recitační soutěži „Veselská prvosenka jarní“ soutěžilo 28 dětí. „Pořádající škola v ní získala tři první a jedno třetí místo. V pěvecké soutěží „Veselský skřivánek“ rovněž s 28 soutěžícími jsme obsadili dvě první a jedno druhé místo. Výkony vystupujících hodnotili paní starostka Neubuzi Renata Zábojníková, pan místostarosta Dubovský, pan starosta Veselé Daniel Juřík, zástupkyně z každé školy, ale také žákovská porota,“ řekla portálu Horní Podřevnicko paní Ladislava Čočková, ředitelka hostitelské základní školy.

Při letošní soutěži se zároveň ujala moderátorského mikrofonu a měla také poradní hlas. „Myslím, že soutěžní dopoledne bylo zajímavé, výkony naprosté většiny soutěžících byly úžasné. I když je zorganizování takové akce pro pořádající školu náročné a zapojit se musí všichni zaměstnanci školy, výsledek stojí za to. Děkujeme starostovi obce Veselá i zaměstnancům Restaurace Veselanka za výbornou spolupráci,“ dodala ředitelka základní školy ve Veselé.

HLavní partneři