Inzerce
DomůOstrataV Ostratě slavily maminky i celé rodiny

V Ostratě slavily maminky i celé rodiny

Tradiční květnovou akcí se v Ostratě stala “Zahradní slavnost, aneb oslava maminek a celé rodiny”, pořádaná Centrem pro rodinu ve Vizovicích.

V útulném dolíčku se srubem se u ostratského hřiště sešly v neděli 17. května stovky návštěvníků a vystupujících. Po celé odpoledne pro ně byl připraven pestrý program.

Parádní výkony předvedla celá plejáda nejrůznějších tanečně – sportovních či hudebních souborů. V průběhu odpoledne vystoupili mimo jiné Vizovjánek, Buttonky, dále mažoretky, Oriana Dance či zlínské Dance Studio Starllight. Z ukázkou žonglérského umění se blýskli Juegos Tigris z Fryštáku. Pro děti byla připravena netradiční stanoviště s úkoly i tvořivými aktivitami.

„Zahradní slavnost, aneb oslava dne maminek a celé rodiny” se opět podařila a ani “konkurenční” boj o bronz, na pražském MS v hokeji, jí na lesku a návštěvnosti neubral. Vizovické Centrum pro rodinu zvládlo organizaci stejně jako minulé roky na jedničku. O perfektní přípravu vlastního zázemí i občerstvení se postarala obec Ostrata ve spolupráci s místními dobrovolnými hasiči.

HLavní partneři