Inzerce
DomůNovinkyVšeminění na Všemině bavilo děti i dospělé

Všeminění na Všemině bavilo děti i dospělé

Sobota 30. června 2012 se v areálu Activitypark Hotelu Všemina proměnila ve svátek všech dětí – Všeminění. Velký dětský den je akcí již tradiční, letos však prvně pod novým názvem. Nabitý program ve spolupráci s hotelem připravily Dětský domov a Základní škola z Vizovic. Děti i dospělí se na Všemině bavili už podruhé. Oproti loňsku, kdy počasí nepřálo a tvářilo se aprílově včetně pěkné nálože krup, bylo letos nádherně slunečno.

Muzika i bitva

Program probíhal poklidně a ve hravém tempu, pořadatelé vše dokonale sladili. Jednotlivá hudební vystoupení Svatého pluku, Popové školy a mnoha dalších, vojenská přehlídka v podání Javornické dělostřelecké gardy, divadélko s pohádkami pro nejmenší nebo akční zásah Policie ČR včetně jezdecké přehlídky. Venkovní program na hlavním pódiu pak v 19 hodin za hojné účasti dětí zakončila známá tvář Alžběta Kolečkářová.

[widgetkit id=44]

Vzácní hosté na Všemině

Pozvání přijali i významní hosté. Všeminění se konalo pod záštitou statutárního náměstka hejtmana Zlínského kraje Libora Lukáše, a jako čestní hosté dorazili i velvyslanec Rumunska a Petr Žurek
z MAS Vizovicko a Slušovicko.

Kromě hlavního programu celý areál křižovala stanoviště s hrami a soutěžemi. Odvážnější návštěvníci nasáli adrenalin během aktivit s instruktory agentury GM5. Výzvou byl waterball, aktivity na lanovém centru, lukostřelba, chytání rybiček na udičku i házení balónků na cíl. Nejmenší děti se vyřádily ve skákacím hradu, radost jim dělalo i malování na obličej.

Dusot koní, vůně dobrot

Své stanoviště, včetně historických vozidel určených k projížďkám, na Všemině měli také vojáci
z JDG. Účastníci velkého dětského dne se projížděli v bričce nebo na koních či poníkovi. Areálem se linula libá vůně nejrůznějších dobrot ze stánků, v nichž mistrní řemeslníci nabízeli i rukodělné výrobky.

Povedlo se, říká ředitelka DD

I letošní Všeminění, stejně jako loni, bylo akcí charitativní. Jeho cílem je vždy podpořit hlavně děti z Dětského domova ve Vizovicích.

„Myslím, že jsme touto akcí krásně odstartovali prázdniny, na které se děti moc těší. Troufám si říct, že se Všeminění vydařilo. Děkujeme za spolupráci všem organizátorů a sponzorům, bez nichž bychom to nikdy nezvládli,“ uvádí ředitelka Dětského domova ve Vizovicích Eva Čapková.

Letní kino už promítá, blíží se Pohádkový les a další akce

„Tato akce není zdaleka jediná, kterou ve spolupráci s Activitypark Hotelem Všemina pořádáme.
Již řadu let organizujeme také Letní kino, které začalo promítat právě v pátek 29. června. Známé i méně známé tituly na plátno projektory promítnou každý pátek až do konce prázdnin. Na podzim nás čeká Pohádkový les a 8. prosince tradiční Mikulášská party,“ dodává ředitelka vizovického Dětského domova.

Všeminění na Všemině se povedlo, doufejme, že se ve stejném hávu ponese i další ročník!

www.vsemina.cz

HLavní partneři