Inzerce
DomůNovinkyVítězný dort si z karnevalu DDM Zvonek odnesla námořnice, robot a dvě...

Vítězný dort si z karnevalu DDM Zvonek odnesla námořnice, robot a dvě indiánky s vodníkem

V neděli 19. ledna přivítal sál Domu kultury vizovskou nejmladší generaci na dětském Karnevalu Domu dětí a mládeže Zvonek. Děti si užily odpoledne plné zábavy, soutěží a tancování, ale i nových atrakcí.

 V rámci 30 korunového vstupného měly děti všechny atrakce zdarma. Vstupenka platila taktéž pro slosovatelnou tombolu. Prvními cenami v ní byly společenské a rodinné deskové hry.

Akci jako obvykle skvěle uváděl DJ Březík, který svým moderováním tradičně vtáhnul děti i rodiče do karnevalového děje! Nejmenší si zařádili na skákacím hradu, ve výtvarném koutku se tvořily masky na obličej.

Ve fotokoutku byla děvčata ze Střední školy oděvní a služeb Vizovice, studující obor fotograf. „Prvním úmyslem bylo fotky rodičům místě vyvolat, technika však selhala, a tak nakonec budou fotky z fotokoutku ke stažení na našem webu,“ vysvětlila portálu Horní Podřevnicko Yvette Mikesková z DDM Zvonek Vizovice.

Cenu starší maska vyhrála námořnice, mladší masku vyhrála indiánka, kreativní masku robot a rodinou masku vyhrál vodník, indiánka a malá indiánka – vítězové si domů odnesli sladký dort!

„Děkujeme všem za přízeň a tak velkou účast, sponzorům za dary do tomboly, manželům Šťastným za občerstvení, Domu kultury za spolupráci. Děkujeme čokoládovému království ve Vizovicích za čokoládové figurky, které se dětem moc líbily a ještě lépe chutnaly. Dík patří i firmě Sýkora, která do tomboly věnovala hrníčky a trička. Také hračky věnované paní Hruzíkovou určitě dětem udělaly radost. Těšíme se na další akci, a to Sletu Čarodějnic,“ dodala Yvette Mikesková.

HLavní partneři