Inzerce
DomůNovinkyVe Veselé proběhl druhý ročník velkého turnaje fotbalových přípravek

Ve Veselé proběhl druhý ročník velkého turnaje fotbalových přípravek

V sobotu 2. června ve fotbalovém areálu TJ Sokola Veselá proběhl 2. ročník velkého turnaje přípravek v kategorii mladších i starších. Akce byla spolufinancována Zlínským krajem a o prvenství ve dvou kategoriích zápolilo přes 150 chlapců a dívek ročníku 2007 a mladších ze 7 týmů v každé kategorii.

Obě kategorie vyhrály bez ztráty bodu týmy ze Slovácké Viktorie Bojkovice. Mezi staršími byla druhá Veselá a třetí Štípa. V kategorii mladších přípravek za Bojkovicemi byla druhá Hvozdná a třetí Kostelec.  Domácí maloši, kteří byli v soutěži výrazně nejmladší a sbírali hlavně zkušenosti do dalších ročníků, v sobotu obsadili 7.místo.

Akce se z regionu zúčastnily i týmy Slušovic, Březové, Vizovic, Hvozdné a Příluku. Turnaji přálo počasí a měl i patřičnou diváckou kulisu složenou nejen z rodičů a prarodičů hráčů. Včetně hrajících dětí bylo v sobotu na veselé více než 600 účastníků. 

Vydařená akce byla zakončena pro mladé hráče a hráčky velkým zážitkem v podobě závěrečného předávání cen z rukou ligových fotbalistů spojených s naším regionem. Na vyhodnocení navazovala autogramiáda s Lukášem Pazderou (Baník Ostrava), Stanislavem Dostálem, Lukášem Železníkem a Tomášem Janíčkem (Fastav Zlín).

Velká gratulace patří všem, kteří se přičinili o to, že akce se zdařila, hlavně týmu organizátorů kolem Petra Červenky i rozhodčím z řad hráčů TJ Sokol Veselá.

  • Nejlepší brankář turnaje : JAN ČERVENKA (Veselá)
  • Nejlepší  střelec turnaje :  ADAM BĚTÍK (Bojkovice)  – 11  gólů
  • Nejlepší hráčka turnaje :  KAROLÍNA VRÁNOVÁ (Hvozdná) 

HLavní partneři