Inzerce
DomůNovinkySlušovická starší přípravka po dvou letech opět zlatá

Slušovická starší přípravka po dvou letech opět zlatá

Ohlédnutí za halovým Satelitním turnajem Starší přípravky ročník 2014 – 2015 – pohledem vedoucího týmu Romana Čaly.

V sobotu  20.12.2014 začal nový ročník satelitního halového turnaje, kde naši kluci ztratili po velké bitvě s Uherským Brodem první dva body, kdy remizovali 1:1, ale i tak tento turnaj v Brumově vyhráli a skončili na prvním místě. V sobotu 10.1.2015 se turnaj přesunul do domácího prostředí do Slušovic, kde jsme chtěli  jako domácí tým vyhrát, vybojovat všechny body, a upevnit si první místo v tabulce.

To se klukům podařilo a turnaj vyhráli. V sobotu 17.1.2015 se konalo třetí dějství, ve Slavičíně  i tady  jsme vyhráli všechny zápasy, a tím si upevnili první místo v tabulce. V neděli  1.2.2015 se konalo čtvrté kolo, v Uherském Brodě, i tady jsme měli dobře rozehraný turnaj bez jediné prohry, ale v zápase s Valašskými  Klobouky  jsme utrpěli první prohru a ztratili tři body. I přes prohru byli kluci opět první. V sobotu  14.2.2015 se konal turnaj ve Valašských Kloboukách, kde pokračovalo páté kolo. Tady se jim hra moc nevedla. Měli jsme pět kluků nemocných k vůli chřipkové epidemii. A utrpěli tři porážky. V prvním zápase se Slavičínem po velkém boji 2:1, s Uherským Brodem přišla druhá prohra 2:1 a třetí prohra s Brumovem 3:1. Na turnaji jsme skončili až na pátém místě, ale i tak jsme vedli po pěti turnajích tabulku s velkým náskokem 22 bodů a už jsme věděli, že turnaj vyhrajeme. V neděli  22.3.2015 se v Bojkovicích hrálo závěrečné šesté kolo turnaje, kam jsme jeli už jako jasní vítězové celého turnaje. Chtěli jsme hrát tak, abychom odehráli turnaj v pohodě, ale nezačali jsme první zápas dobře, nic se nám nedařilo a tak jsme prohráli s Valašskými  Klobouky  1:3. Druhý zápas kluci vyhráli nad Slavičínem 5:1. Po tomto zápase přišla opět špatná hra, kdy jsme dostávali zbytečné branky a s Uherským  Brodem  jsme remizovali 3:3. Vyrovnali jsme 10 sekund před koncem zápasu. Čtvrtý zápas proti domácímu týmu Bojkovic jsme nedokázali dát ani jeden gól a naopak jsme měli štěstí, že jsme neinkasovali žádný gól. Zachránily nás dvě tyčky a zápas skončil 0:0. V posledním zápase nás čekal Brumov. Tam se hra vyvíjela velmi dobře. Měli jsme mnoho šancí, ale brankař Brumova vychytal naše střelce. Ale i tak jsme se rozloučili s turnajem výhrou a mohli jsme slavit po 2 letech opět  první místo v tomto turnaji. Před 2 lety dokázali kluci tento turnaj vyhrát už i za Mladší přípravku. 

Tímto bych chtěl klukům jménem mým, i celého klubu FC Slušovice poděkovat za velmi dobré výkony a popřát mnoho dalších úspěchu po celou sezónu. Poděkování taky patří trenérům, rodičům za perfektní atmosféru na turnaji v Bojkovicích, všem fanouškům Slušovic a všem těm, kteří podporují fotbal ve Slušovicích. Poděkovaní patří taky Mladší přípravce, která skončila na turnaji na pěkném čtvrtém místě.
Vedoucí Starší přípravky FC Slušovice Roman Čala

HLavní partneři