Inzerce
DomůNovinkyOkresní výstava drobného zvířectva ve Slušovicích. Radost, krása, užitek

Okresní výstava drobného zvířectva ve Slušovicích. Radost, krása, užitek

Veďte děti k chovatelským zájmům – přiblížíte jim krásu a větší lásku k přírodě

Pod tímto heslem se o posledním prázdninovém víkendu konala ve Slušovicích Okresní výstava drobného zvířectva. Slušovická ZO českého svazu chovatelů na ní předvedla skvělé výsledky činnosti nejen mnoha chovatelů ze širokého okolí okresu Zlín, ale také vlastní organizace. Nad výstavou převzalo záštitu město Slušovice.

Za výstavní výbor uvedl akci Jan Pilař „ Je nutné poukázat na to, na co se velmi často zapomíná – na ohromný přínos kulturní, který spočívá v zachování a udržovaní různých a často originálních plemen zvířat, která člověk vytvořil v průběhu své chovatelské existence. Tak jako v minulých letech i letos se Vám snažíme ukázat co nejširší paletu druhů a plemen drobných zvířat, které naši chovatelé široké veřejnosti představují. Našim přáním je, aby výstava měla svou kulturní úroveň a aby si návštěvníci odnesli z naší výstavy dojmy co nejbohatší, poněvadž na ni nepřijdou jen chovatelé a ani všichni chovatelé nemají jen chovatelské zájmy.“

„Děkujeme všem sponzorům, vystavovatelům i Vám všem, kteří jste nás poctili svou návštěvou nebo jakkoli přispěli ku zdárnému uspořádání této výstavy. Všem vystavovatelům děkujeme za propůjčení zvířat a s Vámi se všemi se těšíme na shledání na příští výstavě “ , uvedl na závěr jeden z hlavních organizátorů akce.

HLavní partneři