Inzerce
DomůNovinkyKontrast Dance sezona 2011/2012

Kontrast Dance sezona 2011/2012

Populární taneční skupina přínáší jako každoročně zprávu o své činnosti

Podle dochovaných archívů loni Kontrast odstartoval již 28. Taneční sezónu. Jako každým rokem jsme začali úvodním tréninkem, kde se všichni zájemci zapsali, a mohlo se začít tancovat.

Do Kontrastu se přihlásilo 43 lidí ve věkovém rozmezí 12 – 23 let. Tanečníci nebyli jenom ze Slušovic, ale i z okolních vesnic Neubuz, Všemina, Hvozdná, Veliková. Letos jsme museli zavést novinku a to rozdělení tréninku podle tanečního stylu. Ve středu probíhal klasický Street dance pod vedením Pavlíny Lukešové a v pátek muzikálový tanec. Každý si mohl vybrat, kam bude chodit

STREET DANCE Pavlína Lukešová :

Jako každým rokem jsme začali vystoupením na téma Čerti, které se skládá se sestav z Tábora Pohořelic. Toto vystoupení jsme tančili na večírku ASPV na karnevalech ve Slušovicích a nově i v Želechovicích.

Po novém roce se už ale rozjela příprava na vrchol sezóny a to jsou Effect Dance Cup 2012, Podiové skladby a Tancer Cup 2012. Jako téma si tanečníci zvolili aktuální hit Šmoulové. Trénovalo se intenzivně 3 měsíce. Na Effect dance Cupu jsme moc neuspěli, ale to jsme si vzápětí vylepšili na Tancer Cupu, kde jsem si vylepšili umístění z minulého roku a v konkurenci 12 skladeb skončili na krásném 3. místě. Sezónu jsme pak završili postupem na Krajské kolo pódiových skladeb, kde jsme obdrželi zlatý certifikát.

Muzikál POMÁDA:

Po 10 letech jsme se rozhodli obnovit muzikálové vystoupení Pomáda tehdy pod taktovkou Petra Staroveského. Účelem bylo mít vystoupení na sezónu plesů. Objeli jsme okolo desíti plesů namátkou ples KDU-ČSL ve Zlíně i na Hvozdné. Ples Mikroregionu Slušovicko. Ples Gymnázii TGM i Lesní čtvrti.

HLavní partneři