Inzerce
DomůNovinkyČtrnáctý slet čarodějnic na rybárně ve Vizovicích

Čtrnáctý slet čarodějnic na rybárně ve Vizovicích

Závod v letu na koštěti, babka kořenářka, čarodějnické lektvary, to byla jen část sobotního programu na tradičním sletu čarodějnic ve Vizovicích.

Malé, velké čarodějnice i ježibaby se sešly v 16 hodin před Domem kultury ve Vizovicích, odkud průvodem přešly na Rybárnu na Chrastěšovské ulici. Účast tvořily především děti, na Rybárně se nakonec k oslavám sešlo na 250 návštěvníků.  

Program začal čarodějnickou diskotékou, doplněnou o vystoupení dívek z kroužku Aerobik při DDM Zvonek. O hudební produkci se postaral DJ Březík. Občerstvení zajišťovali manželé Kovářovi z rybárny, k dispozici byly dále zdarma čarodějnické lektvary a sladké prstíky. Doprovodný program tvořil čarodějnický make-up, poznávání koření a bylin u babky kořenářky a závod v letu na koštěti.

„Závěrem akce byl oceněn nejoriginálnější kostým čarodějnice a proběhlo předání voucherů za slosovatelné dobrovolné vstupné,“ řekl za pořadatelský DDM Zvonek Vizovice Martin Malina. „Poukazy dodala Zámecká čokoládovna, Cukrárna u Tlusťáků ve Vizovicích a Radniční restaurace v Zádveřicích. Všem sponzorům děkujeme,“ dodal jeden z organizátorů nakonec.

HLavní partneři