Inzerce
DomůVizoviceJaro v zahradě či na balkoně? Obchod Moje Smečka ve Vizovicích nabízí...

Jaro v zahradě či na balkoně? Obchod Moje Smečka ve Vizovicích nabízí vše potřebné

Máme stále otevřeno a nabízíme i rozvoz!

Jaro k nám přichází pomalými krůčky, ale je nejvyšší čas myslet na Vaši zahrádku, pole, balkon, či skalku. Máte možnost vypravit se na možná i půldenní „výlet“ do některého z nákupních center. Další možnost nabízí obchod s chovatelskými a zahrádkářskými potřebami přímo v centru Vizovic. Ať přijdete pěšky, s károu, na kole či autem – do 10 minut máte vše potřebné. A to není vše.

V zimních měsících jsme nezaháleli a vzdělávali se v oboru zahradní chemie a pěstování rostlin. Poradíme Vám s výběrem postřiku na škůdce i choroby, doporučíme vhodné hnojivo, nebo substrát.

 I letos na Vás čeká široký výběr certifikovaných velmi raných, raných a poloraných odrůd sadbových brambor.

Prémiové substráty značky Foresitina namíchané z nejlepších druhů hnědé a černé rašeliny tak, aby splňovaly nároky rostlin pro ně určených.

Nově máme Hoštické substráty z čistě přírodních a organických surovin, vhodné pro zúrodnění půdy.

Minerální i organická hnojiva, postřiky a zahrádkářská chemie.

Rozmanitá nabídka Rožnovských travních směsí v balení 250g až 25kg.

Vybrat si můžete ze široké škály osiv značky Semo, nebo Dobrá semena.

Bílý nátěr na kmeny – také zakoupíte u nás

Mrazové trhliny na kmenech stromů vznikají většinou v zimě nebo na začátku jara. Za jasného počasí sluneční paprsky ozáří kmen stromu, kůra se na krátko prohřeje a začne proudit míza. Po západu slunce ale okolní teplota opět klesne, dojde k prudkému zchlazení pletiv, které způsobí jejich mechanické poškození. Předcházet tomu můžeme celkem jednoduše. Kůru v celé délce kmene natřeme na podzim bílou barvou s fungicidem. Sluneční paprsky se od bílého povrchu kmene odrazí a nedojde tak k nechtěnému prohřátí, a tedy ani vzniku mrazových trhlin.

Otevírací doba

  • Pondělí – Pátek 08:00 – 17:00
  • Sobota 8:00 – 11:00

Adresa a kontakt

HLavní partneři