Inzerce
DomůNovinkyOdpoledne s Mikroregionem Slušovicko upravené sokolské zahradě slušelo

Odpoledne s Mikroregionem Slušovicko upravené sokolské zahradě slušelo

Mikroregion Slušovicko se v minulosti netajil ambicemi přidat ke svým každoročním akcím, především pak ke tradičnímu Adventním jarmarku, nějaké to letní setkání občanů ze spádové oblasti tohoto dobrovolného svazku obcí. K naplnění vize došlo poslední květnový den tohoto roku.

Zástupci obcí připravili bohatý program pro děti, nechyběl skákací hrad, kolotoč, tvořivé dílny, a především stanoviště s úkoly, za jejichž splnění obdrželi zástupci mladé generace zajímavé odměny, obzvláště vaky s logem Mikroregionu Slušovicko děti velmi ocenily. Velký ohlas měl i kouzelník, svou neotřelou show si srdce dětí jednoznačně získal. Rušno bylo i u stanoviště Místní akční skupiny Vizovicko a Slušovicko, kde se jak na běžícím páse vyráběly originální placky.

Od sedmé hodiny patřilo pódium partě skvěle sehraných muzikantů hrajících pod názvem LEGENDY SE VRACÍ. Kolem kytarového mága Andonise Civopulose či výtečného moderátora Petra Šišky, předvedla ve svém nezaměnitelném podání hity známé snad všem generacím.

Stojí za zmínku, že celkově vydařené události pomohlo také samotné místo konání. Například zpevněné plochy na kaskádách nově zrekonstruované sokolské zahrady byly poprvé využity pro různá stanoviště a ukázalo se tak, že nové srdce Slušovic má občanům co nabídnout. Odpoledne s Mikroregionem Slušovicko zkrátka upravené sokolské zahradě slušelo!

HLavní partneři