Inzerce
DomůNovinkyLetní dovolená na podzim – na Valašsku až do konce září

Letní dovolená na podzim – na Valašsku až do konce září

Letní sezóna v tuzemsku často končí s prvním školním zazvoněním. Přitom do zahraničí dovolenkáři míří i po prázdninách. Ne každý však vyhledává horká parna, mnoho lidí čeká na podzimní babí léto. Právě těmto cestovatelům vychází vstříc Activitypark Hotel Všemina. Aktivitami i relaxem nabité léto svým hostům prodlužuje až do konce září. [widgetkit id=47]

„Klasické prázdninové balíčky máme již z 90 % vyprodané,“ zmiňuje aktuální stav Josef Polčiák z vedení Activitypark Hotelu Všemina. „Jelikož je zájem o pobyt na malebném Valašsku vysoký, prodlužujeme výhodné rodinné balíčky ještě o měsíc po ukončení letních prázdnin,“ popisuje vstřícný krok směrem k hostům Josef Polčiák.

Velký zájem o podzimní pobyty dokládá počet již rezervovaných zářijových termínů. „Za pouhý týden po zveřejnění nabídky jsme vyprodali téměř polovinu celé naší kapacity, teplé babí léto a čistá příroda hosty láká,“ dodává Josef Polčiák.

Pohoda, klid, ale i aktivní dovolená

Proč lidé míří na Všeminu? Velkou výhodou místního areálu je mnoho možností pro všechny. Příznivci sportu se mohou koupat či rybařit v přilehlém jezeře, protáhnout si tělo během pěšího i cyklistického výletu po okolní krajině Hostýnsko-Vizovických vrchů, a také zažít adrenalin v lanovém centru.

„Zájemcům půjčujeme sportovní vybavení, trekingové hole i kola,“ uvádí Josef Polčiák.

Na své si přijdou také ti, kteří chtějí jen relaxovat. Mohou odpočívat na pláži, letní terase, nebo vyrazit jen na lehčí procházku třeba k blízké koňské jízdárně.

Froggy vyrazí s dětmi za pokladem

Activitypark Hotel Všemina nezapomíná ani na ty nejmenší. Čeká je Froggyho dětský svět, mnoho prolézaček i tajemná cesta za Všeminským pokladem.

Pokud se náhodou obloha zatáhne, valašská pohoda pokračuje pod střechou – při voňavé aroma masáži, v bylinné sauně, během bowlingu nebo chutné večeři či v baru.

„O zábavu se našim hostům starají specialisté animátoři. Každý den vymýšlí poutavý program pro dospělé i jejich ratolesti, kterým například promítají pohádky,“ uzavírá Josef Polčiák.

Léto na podzim je na Všemině pěkně barevné pro dospělé i děti.

HLavní partneři