Inzerce
DomůChrastěšovKouzelný Chrastěšovský bál vyčaroval sám iluzionista Jiří Hadaš

Kouzelný Chrastěšovský bál vyčaroval sám iluzionista Jiří Hadaš

Co začalo kdysi před lety shodou okolností a jaksi „natruc“, rozrostlo se v průběhu devíti plesových sezón v oblíbenou a hojně navštívenou akci. A tak pořadatelé sobotního Chrastěšovského bálu mohli po tradičně úvodním Vídeňském valčíku hrdě vyhlásit. Máme plný dům!

„Když jsme před devíti lety přišli o náš malý „kulturáček“ řekli jsme si my Chratešovjané , že si uděláme ples v této nádherné vizovické sokolovně. No a vidíte, příští rok už s našim bálem budeme slavit první kulaté jubileum,“ řekl portálu Horní Podřevnicko pořadatel Bronislav Kalenda.

Letošní ročník se odehrávalo vše v osvědčeném formátu. Hned u vstupu se každému naléval vizovský ohnivý nápoj ze švestek, o kus dál se zase prodávaly losy do bohaté tomboly, na pódiu vyhrával Showband, v přísálí voněla svíčková na smetaně a kančí pečínka…  Co se na Chrastěšovském bále mění každý rok je však program. „I letos máme pro návštěvníky plesu překvapení, sám jsem na vystoupení našeho hosta zvědav, “ usmál se krátce před hlavním večerním vystoupením pořadatel.

S desátou večerní pak byla hádanka o hlavním hostu rozřešena. Na parketu se neobjevil nikdo jiný než profesionální kouzelník a iluzionista, charizmatický Jirka Hadaš. Po třech nezbytných číslech s diváky přišel na řadu hlavní kousek večera. Půvabná kouzelníkova partnerka přichází na scénu a nechává se zavřít do skřínky, aby ji pochvíli iluzionista rozpůlil plechem. Vrchol iluze nastal v okamžiku, kdy ještě skříňku rozdělil na dvě části. Na konci navíc partnerka šokovala plesové hosty tím, že byla převlečena do jiného kostýmu.

Skvělá show magického Jirky Hadaše jakoby v tom nejlepším poznamenala celý večer. Byla kouzelná jako celý Chrastěšovský bál. Příští tok už desátý.

HLavní partneři