Inzerce
DomůNeubuzKanci z Neubuze rozstříleli Lužkovickou rezervu 9:0

Kanci z Neubuze rozstříleli Lužkovickou rezervu 9:0

Vstup do jarní části sezony proti sobě postavil Kance z Neubuze a Lužkovice „B“. Domácí trenér Martin Rudl řešil dilema se sestavou, protože se mu v kabině tísnilo hned 21! hráčů. A každý z nich byl připraven vyběhnout na renovované hřiště.

Trenérovi se hlásilo 21 hráčů!

A hned od první minuty převzali neubuzští kanci otěže zápasu pevně do svých rukou. Již první střela znamenala vedení domácích, když první branku v dresu Neubuze vstřelila posila z Karolinky, Štěpán Králík. Drtivý nástup domácích pokračoval a ve 12. minutě to již bylo 4:0. Domácí poté zvolnili a do poločasu přidali ještě jednu branku. Dvakrát se ze značky pokutového kopu nemýlil brankář Jakub Štefek, ostrými pálil Miroslav Minařík a Martin Vrba .

Druhý poločas využil trenér Rudl maximální počet střídání a Neubuz i nadále diktovala tempo hry. Útok střídal útok a výsledkem byly branky Pšenky, Vrby, Loubala a Sedláčka. Skóre se zastavilo na devítce a když desátý zářez odmítl domácí Sedláček a na druhé straně neproměnil v poslední minutě pokutový kop Štalmach, byl stav 9:0 také stavem konečným.

Diváky také určitě potěšila klobása z udírny, která je příjemnou novinkou pro fandy 1. FCN.

1.FC Neubuz vs FK Lužkovice „B“ 9:0 (5:0)

Branky: Vrba a Štefek 2, Pšenka, Králík, Sedláček, Minařík, Loubal

Sestava 1.FCN: Štefek – Trunkát, Šebesta, J. Zubíček, Budjač – Minařík, Z. Zubíček, Králík – Pšenka, Vrba, Vaculka – střídali: Machalíček, Loubal, Červenka, Březík, Sedláček – nenasoupili: Ševců, Chovanec, Drábek

Lužkovice „B“: Holík, Zatloukal, Štalmach, Liška, Procházka, Richtr, Albert, Novák, Žaludek, Šuba, Hoferek

Rozhodčí: Ivo Uhlár

Diváci: 150

HLavní partneři