Inzerce
DomůBřezováJezdecké kroužky na Biofarmě Březová a jejich “závěrečná“ se svatým Martinem

Jezdecké kroužky na Biofarmě Březová a jejich “závěrečná“ se svatým Martinem

Ve čtvrtek 23. listopadu 2017 proběhlo závěrečné setkání dětí ze všech tří skupin jezdeckých kroužků. Samotné děti si již tradičně připravily divadlo o sv. Martinovi se světýlkovou slavností na rozloučenou s podzimním blokem výuky jízdy na koni v jezdeckých kroužcích.

Vedoucí jezdeckých kroužků připravila malé občerstvení a krátký proslov, ve kterém poděkovala rodičům, dětem za jezdecké pokroky a za podporu činnosti Jezdeckého klubu Zlínskému kraji. „Díky této podpoře Zlínského kraje jsme pořídili nové školní jezdecké sedlo, které je univerzální a vhodné na drezůru i skokovou přípravu dětí. Dále také například podsedlové dečky, uzdečku, odpocovací deky pro koně, příslušenství k novému sedlu.“ Dále se zmínila o dalších plánech jako je v budoucnu nutnost vybudování zázemí pro děti a kryté jízdárny.

„Touto akcí se podzimní blok jezdeckých kroužků uzavřel, nadále zůstává možnost objednání individuálních lekcí výuky jízdy na koni, která u nás probíhá jak v zimě, tak po celý rok“, sdělila portálu Horní Podřevnicko vedoucí instruktorka jezdeckých kroužků Michaela Bičová.

HLavní partneři