Inzerce
DomůNovinkyPodnikáte na Vizovicku či Slušovicku? Region o Vás chce vědět!

Podnikáte na Vizovicku či Slušovicku? Region o Vás chce vědět!

V případě zájmu o jakoukoli formu prezentace či další informace (ceník) pište prosím kdykoli na adresu info@hornipodrevnicko.cz (do mailu pokud možno přiložte telefonní kontakt), nebo volejte od pondělí do pátku v čase od 8 do 16 hodin tel.: 774 066 699.
Pro všechny podnikatele, pro malé, střední ale i velké firmy nabízí regionální portál HORNÍ PODŘEVNICKO široké možnosti prezentace a návazných služeb. Dejte o sobě vědět prostřednictvím bannerů, propagačních článků, profesionálními fotografiemi, stránkou v katalogu firem a dalšími možnostmi prezentace. Předveďte své přednosti ještě DNES – na stránkách, které žijí vlastním a pravdivým obsahem už 8 let!

MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU HORNÍ PODŘEVNICKO

  • Bannery – reklamní bannery na úvodní stránce portálu a u všech článků blogu.
  • PR články – reklamní články na úvodní straně portálu – jako součásti jednoho z partnerských balíčků, nebo samostatně.
  • Prezentace v katalogu firem – Vaše vlastní stránka na portálu HORNÍ PODŘEVNICKO: Máte vlastní webové stránky– získáváte kvalitní odkaz na ně a dále dostáváte svou nabídku do regionálního povědomí. Nemáte vlastní webové stránky  – pro drobné živnostníky, kteří vlastní web třeba nemají, je prezentace katalogu firem na portálu HORNÍ PODŘEVNICKO dobrou a levnou variantou, a navíc reklamou v jednom.
  • Inzerce – nabídka práce – desítky firem z regionu již ocenily možnost nabídnout pracovní příležitost skrze regionální portál HORNÍ PODŘEVNICKO.
  • Sociální sítě – dosah námi poskytovaných informací násobíme zveřejňováním informací a odkazů na Facebooku a to jak zdarma pro tisíce našich fanoušků – tak sponzorovanými odkazy a odborně zaměřenými kampaněmi.
  • Kalendář akcí – za pět let portál zdarma odprezentoval na 2000 akcí v regionu Slušovicka Vizovicka.

VÝHODY PREZENTACE NA PORTÁLU HORNÍ PODŘEVNICKO

  • Pomáhá dostat Vaši značku do povědomí široké skupiny lidí přímo v regionu – ve Vašem městě, obci a okolí.
  • Jste vidět na webu, který je konkrétní a živý. Tvorbou vlastního obsahu už dávno dosáhl skvělé sledovanosti v regionu a stále ji zvyšuje.
  • Šetří Váš čas – téměř 100% činností spojených s prezentacemi tvoří portál ve vlastní režii – v rámci jednotlivých balíčků služeb Vaše podnikání profesionálně nafotíme, napíšeme texty, vytvoříme grafický banner a pokud bude potřeba, poradíme.

HLavní partneři