Inzerce
DomůNovinkyHlavní silnice na Vizovice byla z důvodu dopravní nehody nákladního auta uzavřena

Hlavní silnice na Vizovice byla z důvodu dopravní nehody nákladního auta uzavřena

AKTUALIZOVÁNO: HLAVNÍ TAH ZLÍN – VIZOVICE JE OPĚT PRŮJEZDNÝ

Ilustrační foto: HZS Zlínský kraj
Hasiči asistovali kolem půlnoci u dopravní nehody nákladního vozu u obce Zádveřice-Raková v okresu Zlín.
Operační středisko Policie České republiky ve Zlíně si dne 26. 11., ve 23:35 hodin, vyžádalo od hasičů ve Zlíně průzkum místa dopravní nehody nákladního automobilu v blízkosti obce Zádveřice-Raková. Policie dále uvedla, že k nehodě došlo na křižovatce ve směru na obec Horní Lhota u Luhačovic. Na místo události byla vyslána jednotka profesionálních hasičů z centrální požární stanice ve Zlíně.

Hasiči na místě zjistili, že u silnice I. třídy číslo 49 havaroval náklaďák, tahač s cisternovým návěsem z hliníku. Manipulaci s nákladním autem zabezpečuje soukromá firma. Ta náklaďák postavila zpět na kola, ale ten ale začal být, díky měkkému terénu a váze nákladu, nestabilní. Přepravní návěs je z hliníku a technika na přečerpání nákladu přijede na místo nehody až v pátek dopoledne. Vozidlo proto bylo proti dalšímu pohybu zajištěno.

Policie České republiky rozhodla o uzavření silnice číslo 49 v úseku Zádveřice – Vizovice do doby, než bude náklad přečerpán a vozidlo vyproštěno na komunikaci. Objízdná trasa je vedena z Vizovic, přes obec Zádveřice.

Náklad z havarovaného vozu nevytéká a hasiči se, po dohodě s policií, vrátili zpět na stanici. V případě, že by během noci došlo k zhoršení současného stavu, jednotka hasičů vyjede k místu nehody.

Událost nadále sledujeme.

Dopravní uzavírka na silnici 49 v obcích Zádveřice-Raková a Vizovice okres Zlín , délka 2km 26.11.2015 17:45 – 27.11.2015 12:00 vozovka uzavřena v obou směrech uzavřeno, probíhají záchranné a vyprošťovací práce ; Od 26.11.2015 17:45 do 27.11.2015 13:00; na silnici 49 v obcích Zádveřice-Raková a Vizovice okres Zlín , délka 2km; vozovka uzavřena v obou směrech; uzavřeno, probíhají záchranné a vyprošťovací práce; vytahování kamionu po nehodě, na místě těžká technika, vozovka zcela uzavřena. Objízdná trasa po staré cestě přes Vizovice – Razov – Zádveřice – Raková, uzavřeno dopravním značením.

HLavní partneři