Inzerce
DomůNovinkyHádky o Čubu. Bobo se zlobí: Argumentace bolševika nebo úplného idiota

Hádky o Čubu. Bobo se zlobí: Argumentace bolševika nebo úplného idiota

Nerealizovatelné sociální inženýrství. Tak drsně se předsedkyně Suverenity Jana Bobošíková postavila k návrhům hospodáře ze Slušovic Františka Čuby, jak zlepšit tuzemské zemědělství.

Napsali jinde

Přestože se to událo před měsícem, výrok dodnes budí těžkou nevoli v řadách Zemanovců a vlastního experta na zemědělství hájí. Předseda SPOZ Vratislav Mynář poukazuje na to, že Bobošíková od Čuby dostala košem a teď se mstí. Přestřelka ale pokračuje.

Napadaný výrok Bobošíkové na konferenci o zemědělství ve Zlíně, jenž řekla ParlamentnímListům.cz, zní: „Při veškeré úctě k přednášejícím musím říct, že tohle není možné převést do současnosti. Realita je jiná. Považuji to za nerealizovatelné sociální inženýrství. Jde o popis toho, co ve starých časech, tedy dvaadvacet let nazpět, fungovalo na tehdejší poměry nadprůměrným způsobem a vytvářelo přidanou hodnotu. Čas ale trhnul oponou a teď jsme někde jinde.“ Vyjádřila se tak na konto návrhů, jak ozdravit tuzemské zemědělství, které tam přednesl hlavně šéf bývalého Agrokombinátu Slušovice František Čuba.

Celý článek

HLavní partneři