Inzerce
DomůNovinkyČertovská diskotéka rozpálila Sokolovnu ve Vizovicích.

Čertovská diskotéka rozpálila Sokolovnu ve Vizovicích.

5. prosinec se ve Vizovicích stal tradičním datem pro netradiční diskotéku, a to „Čertovskou“. Jako každý rok se na ní sešli pekelníci z Vizovic i okolí, aby si zatančili a zařádili společně s malými i velkými návštěvníky akce. Závěrem přišel svatý Mikuláš v doprovodu anděla.

Organizátoři akce, Dům dětí a mládeže Zvonek Vizovice a Město Vizovice, letos zvolili pro konání diskotéky sál místní Sokolovny. Ten byl od 16:30 hodin přeplněný dětmi a malými i velkými čerty. V rytmu taneční hudby se tančilo, soutěžilo a dovádělo. V doprovodném programu si děti vyráběly Vánoční přáníčka a sněhuláky. Občerstvení pro návštěvníky zajistili manželé Šťastní.

Vsuvkou do programu bylo vystoupení kroužků DDM Zvonek – nejmenších holek z Tanečků a děvčat z Aerobiku a Zumby.

Velká účast dětí a rodičů dodala sálu ozářeném světýlky a baňkami radostnou a hřejivou atmosféru. A to byla chvíle pro svatého Mikuláše, který za dětmi přivítal v závěru programu. Kytaristé z DDM Zvonek mu k příchodu zahráli píseň Veselé Vánoce, kterou společně zazpíval celý sál dětí a dospělých. Po přivítání rozdal Mikuláš přítomným dětem nadílku v podobě balíčků. Každý byl jiný, to podle toho, jestli u dětí během roku převažovali dobré, nebo zlé skutky…

Poděkování patří Městu Vizovice za financování akce, TJ Sokol Vizovice za poskytnutí prostor, a především všem, kteří se na programu podíleli. 

HLavní partneři