Inzerce
DomůNovinkyDo Doteku ve Vizovicích dorazil Ježíšek s předstihem

Do Doteku ve Vizovicích dorazil Ježíšek s předstihem

Blíží se čas Vánoc. Zanedlouho tu máme štědrý den. Do Dotek, o.p.s. ve Vizovicích dorazil Ježíšek již s předstihem a donesl nám sprchovací lehátko, které využijí lidé s omezením pohyblivosti. Nezvládl by to, však bez pomoci charitativní sbírky Každý metr pomáhá, paní PhDr. Karolíny Frýdlové, projektu Lukášové běží ultramaratón a individuálním dárcům.

Sbírka Každý metr pomáhá je charitativní součástí extrémního závodu dvojic Beskydská sedmička (závod přes 7 beskydských vrcholů), který pořádá horolezec a nadšenec Libor Uher.  Tuto charitativní sbírku pomáhá organizovat paní Karolína Frýdlová s Institutem Bazální stimulace.

Projekt Lukášové běží ultramaratón, je aktivita dvou nadšených mladých kluků, kteří se rozhodli uběhnout extrémní závod B7 a prostřednictvím internetového portálu darujme.cz získat finanční příspěvek na nákup této kompenzační pomůcky.

Všem, kteří nám přispěli na nákup sprchovacího lehátka, bychom chtěli z celého srdce poděkovat.Jarmila Zatloukalová – Dobročinný obchůdek a poradna Dotek Vizovice

HLavní partneři