Inzerce
DomůBřezováNa Březové pro děti vzplály rytířské boje i ohně Boca Fuego

Na Březové pro děti vzplály rytířské boje i ohně Boca Fuego

Biofarma v Březové u Slušovic, která v krásném prostředí venkovského statku pořádá tábor pro děti, pozvala do místního sportovního areálu skupinu historického šermu Alternus a Ohňovou show Boca Fuego.

„Výběr chrabrých rytířů z Alternus a neskutečných kouzelníků s ohněm ze skupiny Boca Fouego nebyl náhodný,“ prozradila portálu Horní Podřevnicko Michaela Bičová z březovské biofarmy. „Tábor, který na statku aktuálně běží, je totiž spojen i s celotáborovou hro s rytířským tématem,“ usmívá se Michela Bičová, provozovatelka farmy a nyní i vedoucí tábora. „Samozřejmě, že se ale s dětmi na farmě nezabýváme jen rytířskou tématikou. Cílem tábora je především umožnit dětem pobyt v přírodě, v prostředí zvířat a naučit je základním dovednostem při práci se zvířaty, základy jízdy na koni. Za týden se začátečníci naučí péči o koně a ovládání ze země, ovladatelnosti v kroku a klusu,“ popsala letní aktivity dětí v nádherném prostředí a výhledem na slušovickou přehradou.

Celé vystoupení bylo skvěle zakomponované do večerního stmívání, a tak zatímco rytíři (a jedna rytířka) si to rozdávali v boji za soumraku, ohňová show Boca Fuego nádherně vynikla krátce po setmění.

„Na akci jsme až den před jejím konáním pozvali i širokou veřejnost, jsem překvapená i potěšená, že lidé přišli. Ohňová show i historičtí šermíři si jistě jejich bouřlivý potlesk zasloužili,“ dodala na závěr pořadatelka akce.

HLavní partneři